Кличко закликав СБУ знайти і покарати «мінера» Олександрівської лікарні

Кличко закликав СБУ знайти і покарати «мінера» Олександрівської лікарні
Через повідомлення про замінування з лікарні евакуювали понад 100 осіб
Фото: Київ оперативний

Мер столиці подякував усім службам, які спрацювали оперативно і професійно

Мер Києва Віталій Кличко закликав Службу безпеки України оперативно розслідувати анонімне повідомлення про замінування Олександрівської лікарні. Про це столичний голова повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Такі речі не повинні залишатися безкарними! Вчора пізно ввечері терміново евакуювали хворих в медзакладі, що є опорним в лікуванні хворих на коронавірус», - підкреслив Кличко.

Мер столиці подякував усім службам, які спрацювали оперативно і професійно. 

«Я дякую рятувальникам за оперативну роботу і перевірку корпусів лікарні. Я дякую нашим лікарям, які теж вчора спрацювали спокійно і професійно. І які щодня рятують здоров’я і життя киян. Медики – сьогодні на передовій, ризикуючи своїм здоров’ям. І серед них у Києві вже захворіли 14 лікарів і медсестр», - сказав мер.

«Я звертаюся до киян: як мер міста, я сьогодні роблю все, щоб не сталося інфекційного вибуху. Але, допоможіть нам! Дослухайтеся і будьте обережними! Не міська влада придумала як вас обмежити. Це рекомендації ВООЗ, вірусологів, інфекціоністів, уряду, досвід інших міст світу», - наголосив Кличко.

Нагадаємо, 8 квітня о 21:40 до поліції зателефонував невідомий та сказав про те, що в одному з корпусів лікарняного закладу закладено вибухівку. За вказаною адресою негайно виїхали фахівці профільних служб та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

На момент обстеження закладу було евакуйовано понад 100 осіб, серед яких пацієнти та медперсонал.

Інформація про замінування Олександрівської лікарні не підтвердилася. Під час перевірки будівлі та прилеглої території вибухонебезпечних речовин і предметів не виявлено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: