Кличко зустрічає Новий рік з українськими воїнами у Бахмуті (відео)

Кличко зустрічає Новий рік з українськими воїнами у Бахмуті (відео)
Бійці запросили Кличка зустріти Новий рік з ними
фото: скріншот з відео

Бахмут – одна з найгарячіших точок на фронті

Мер Києва, голова Асоціації міст України, Віталій Кличко зустрічає Новий рік з українськими захисниками на Сході України – в Бахмуті. Відео і вітання з Бахмуту Кличко оприлюднив на своїх сторінках у соціальних мережах.

«Наші воїни захищають українців удень і вночі, в будні та в свята, в дощ і сніг. І зустрічають Новий рік у бойових умовах. Втомлені, з бажанням виспатися, обійняти в свята близьких, від яких вони далеко. Але – незламні і рішучі, – зазначив Кличко в дописі до відео. – Бійці запросили мене зустріти Новий рік з ними. Тож поїхав підтримати, подякувати, відвезти допомогу спорядженням. Та подарувати невеличку культурну програму для підтримки бойового духу. Шлемо вам вітання з Бахмуту. З переможним 2023 роком!

Слава Україні! Слава її героям!», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, після нічного обстрілу столиці уламки ракети впали у Шевченківському районі. Внаслідок атаки пошкоджено авто.

До слова, триває 312-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник і далі веде наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямках і намагається покращити тактичне положення на Куп’янському та Авдіївському.

Читайте також: Кличко передав «новорічне привітання» Путіну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: