Колишній селищний голова на Київщині на ремонті доріг «нагрів руки» на мільйон

Колишній селищний голова на Київщині на ремонті доріг «нагрів руки» на мільйон
Ремонт українських доріг

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього селищного голови та директора товариства

За процесуального керівництва прокуратури Київської області судитимуть колишнього селищного голову та директора товариства, які на проведенні ремонту доріг у Васильківському районі завдали збитки державному бюджету на суму понад 1 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київщини.

«Колишній селищний голова у 2012 році уклав договір із директором товариства щодо проведення робіт з реконструкції асфальтобетонного покриття в одному із селищ Васильківського району. У подальшому, посадовець та підприємець внесли неправдиві відомості до актів виконаних робіт про те, що ремонтні роботи виконано. Досудовим розслідуванням установлено, що насправді ремонтні роботи не проведені, таким чином зловмисники заподіяли збитків державному бюджету на суму понад 1 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Васильківським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно колишнього селищного голови та директора товариства у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення), ч. ч. 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: