Компанія Dragon Capital купує бізнес-центр 101 Tower

Компанія Dragon Capital купує бізнес-центр 101 Tower

Бізнес-центр 101 Tower знаходиться в центрі Києва

Антимонопольний комітет дав дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited на придбання акцій кіпрської компанії Сур Rose Holding Limited

Компанія Dragon Capital планує отримати контроль у компанії Сур Rose Holding Limited, яка володіє ТОВ «Єврожитлогруп», а те своєю чергою орендує ділянку, де розміщений бізнес-центр 101 Tower.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на повідомлення Антимонопольного комітету України.

Згідно з повідомленням, угода повинна забезпечити Dragon Capital перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії Сур Rose Holding Limited.

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited на опосередковане придбання через компанію 101 Limited (обидві – Нікосія, Кіпр) акцій кіпрської компанії Сур Rose Holding Limited.

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційних банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.
Кінцевим бенефіціаром у держреєстрі зазначений громадянин Чехії Томаш Фіала.
ТОВ «Єврожитлогруп» створено у 2006 році. Займається здачею в оренду і експлуатацією власного і орендованого нерухомого майна. Кінцевими бенефіціарами «Єврожитлогруп» є син ексмера Києва Леоніда Черновецького Степан Черновецький (75%) і Ігор Ніконов (25%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: