Епідемія у Лаврі. Влада повідомила про нові випадки коронавірусу

Епідемія у Лаврі. Влада повідомила про нові випадки коронавірусу
Поліція нікого не пускає в Лавру і не випускає
Фото: Віталій Червоненко, Facebook

За минулу добу до лікарень столиці госпіталізували 11 пацієнтів із коронавірусом

За минулу добу захворювання на коронавірус підтвердили ще у 56 киян. Один випадок - летальний. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на Covid-19. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася за минулу добу ще на 56 людей. З них 5 медиків. За добу, що минула, в столиці, на жаль, - ще 1 летальний випадок. Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на Covid-19», - розповів мер.

Серед киян, які захворіли: 26 жінок віком від 26-ти до 74-х років та 24 чоловіки - від 21-го до 82-х років. Також захворіли шестеро дітей – троє дівчаток та троє хлопчиків віком від трьох до семи років. До лікарень столиці госпіталізували 11 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків. 

«Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, ще 2 – у Києво-Печерській лаврі. А також летальний випадок, про який я сказав, - це монах Почаївської Лаври, який перебував у Києво-Печерській лаврі та був госпіталізований раніше звідти. Чоловікові було 42 роки», - підкреслив Кличко.

Як повідомляв Центр громадського здоров'я України, станом на ранок 14 квітня, у Києві підтверджено 551 випадок Covid-19. 

Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 56 осіб.

13 квітня в Олександрівській лікарні померли двоє пацієнтів із Covid-19.

Як відомо, щонайменше 14 священнослужителів Києво-Печерської Лаври госпіталізовані у зв’язку зі спалахом коронавірусу.

Як повідомлялось, у Києво-Печерській лаврі померли два монахи. 12 квітня помер насельник Києво-Печерської Лаври 73-річний архімандрит Нектарій (в миру – Коваленко Олександр Андрійович) та 47-річний ієродиякон Наум. В обох підтвердили коронавірус.

Також у Києві 13 квітня від коронавірусу помер монах з Почаївської лаври, який був госпіталізований з підозрою на Covid-19.

У зв'язку зі спалахом інфекції у Києво-Печерській лаврі, київська влада вирішили закрити монастир на карантин.

5 квітня ЗМІ повідомили, що у настоятеля Києво-Печерської Лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус. 11 квітня його було госпіталізовано до Олександрівської лікарні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: