Легкий сніжок вигнав на вулиці Києва спецтехніку (відео)

Легкий сніжок вигнав на вулиці Києва спецтехніку (відео)
Для обробки доріг залучено близько сотні одиниць снігоприбиральної техніки

Київавтодор почав обробку вулиць протиожеледними засобами

Дорожні служби обробляють вулиці Києва посипальними засобами, щоб унеможливити утворення ожеледиці. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

«Ранковий сніг у столиці зустріла підготовлена техніка дорожників. Для обробки доріг залучено близько сотні одиниць снігоприбиральної техніки. Зокрема, машини для нанесення рідких хлоридів», - йдеться у повідомленні автодорівців.

Підприємства Київавтодору загалом мають 418 одиниць снігоприбиральної техніки, яка буде задіяна у разі посилення опадів.

Як повідомлялося, в Києві 20 січня опади малоймовірні, температура повітря вдень буде триматися близько 0 +2 градусів. Вітер буде поривчастим, північно-західним.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і НАНУ Віра Балабух повідомила, що на українців цього року чекає тепла зима, спекотне літо, опади нижче норми й різка зміна температур. Вона зазначила, що 2020 рік буде багато в чому схожий на минулий 2019-й. Але очікується більше ураганів і повеней. Причина тому – зміни в глобальній циркуляції повітря.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: