Ліцей №142, навколо якого розгорівся скандал, відновлює навчання

Ліцей №142, навколо якого розгорівся скандал, відновлює навчання
Київський фізико-математичний ліцей №142
Фото: Сегодня

Спостереження за будівлею будуть проводитися протягом наступних 1,5 місяця

У понеділок, 19 березня, учні ліцею №142 у Солом’янському районі Києва повернуться до навчання. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Наразі відновлення освітнього процесу можливе за умови щоденного візуального огляду будівлі фахівцями будівельної лабораторії комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація». Таке рішення було прийнято після проведення додаткових обстежень будівлі гімназії, у результаті яких встановлено 19 геодезичних маркерів (репери) по периметру будівлі, здійснено перший цикл вимірювань та визначено точки, за якими будуть проводитися спостереження протягом наступних 1,5 місяця. Окрім того, встановлено 26 алебастрових маяків із 1 до 4 поверхів ліцею. При проведенні обстеження та встановлення маяків, щілини та тріщини на період із 14 до 15 березня в стані спокою», – зазначив Поворозник у своєму дописі.

Він окремо зауважив, що управління освіти Солом’янської РДА уклало угоду з ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» про обстеження для встановлення дійсного технічного стану конструкцій будівлі навчального закладу ліцею № 142 з розробкою висновків і рекомендацій щодо подальшої нормальної експлуатації.

Раніше повідомлялося, у Києві закривається ліцей №142 на вул. Політехнічній 2-в. Це спричинило скандал. З'явилася інформація, що будівлю школи можуть знести. Проте, у КМДА заявили, що інформація про можливе знесення ліцею №142 не відповідає дійсності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: