«Маленька Голландія» під Києвом: у Добропарку зацвітуть понад мільйон тюльпанів (фото)

«Маленька Голландія» під Києвом: у Добропарку зацвітуть понад мільйон тюльпанів (фото)
Тюльпанові поля у дендропарку в с. Копилів

У дендропарку на Київщині розцвітають тюльпани

Туристичні місця Київщини знаходяться зовсім поруч. Незважаючи на карантин, є можливість, не виходячи з дому, познайомитися з «маленькою Голландією», яка розташована у дендропарку в селі Копилів Макарівського району.

В Добропарку понад мільйон тюльпанів готові зацвісти найрізноманітнішими барвами. І це лише одна з багатьох унікальних цікавинок парку, які можна побачити.

«Також на вас чекають поля, озера і гаї, сади, рівнини і алеї, місток та фотозони, квітучі долини із артінсталяціями та різноманітні види дерев. Сплануйте зараз свій відпочинок, після закінчення карантину», - повідомляє пресслужба Київської міської держадміністрації.

Нагадаємо, 17 квітня на Співочому полі очікувалось відкриття десятої, ювілейної виставки тюльпанів. Проте, умовах карантину захід довелося скасувати. Але організатори вирішили подарувати це неймовірне свято всім українцям онлайн.

Красу квітучих тюльпанів та інших весняних квітів можна буде побачити, не виходячи з дому, на офіційній сторінці Співочого поля у Facebook або Instagram.

Дивіться також фото тут.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: