Марш за легалізацію зброї у столиці: фоторепортаж

Марш за легалізацію зброї у столиці: фоторепортаж
Метою акції було привернути увагу влади на неможливість самооборони в країні, кажуть її учасники

Акція проходила спокійно, без провокацій

6 жовтня в Києві пройшов марш за легалізацію зброї в Україні. Організатором заходу виступила партія «Демократична Сокира».

На акцію за вільне володіння зброєю вийшли близько 500 осіб.

Учасники акції йшли від парку імені Тараса Шевченка до Майдану Незалежності. Мітингувальників вели лідери партії «Демократична Сокира». Марш супроводжувався музичними інструментами. Попереду колони йшли музиканти, які грали на барабанах і волинці. По дорозі учасники мітингу кричали: «Слава Україні», «Вільні люди мають зброю» і «Самозахист». Один з мітингувальників пояснив чому акція називається «11%». За його словами, саме 11% людей підтримують закон про вільне володіння зброєю.

За словами учасників, метою акції було привернути увагу влади на неможливість самооборони в країні. Мітингувальники відзначали, що вони не задоволені роботою поліції, тому хочуть захищатися самостійно.

«Мені потрібна зброя, щоб захистити себе, свою сім'ю і державу. Правоохоронні органи не справляються із захистом громадян. Питання в тому, які будуть наслідки? Якщо ти намагаєшся захистити себе і свою сім'ю, вбиваючи злочинця, то тебе закривають», - стверджує один з учасників акції «11%».

Марш супроводжували кілька десятків поліцейських. Попереду колони їхала патрульна машина, яка звільняла шлях мітингувальникам. Акція проходила спокійно, без провокацій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: