Мешканець Київщини викрав у столиці автівку за допомогою евакуатора

Мешканець Київщини викрав у столиці автівку за допомогою евакуатора

Поліція затримала викрадача, автівку повернула власнику

Столичні правоохоронці затримали мешканця Київщини за викрадення автомобіля. Поліцейським знадобилося кілька днів, аби встановили зловмисника. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від 28-річного киянина про зникнення машини. На виклик виїхали патрулі та слідчо-оперативна група районного управління поліції. На місці події правоохоронці опитали можливих свідків та очевидців. Попередньо встановили, що правопорушник викрав авто за допомогою евакуатора», - йдеться у повідомленні.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до злочину, та місце знаходження транспортного засобу. Автомобіль повернули власнику.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, це - 52-річний раніше не судимий мешканець Київської області.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: