Молодика, який пограбував, зґвалтував і вбив бабусю, помістили у психушку

Молодика, який пограбував, зґвалтував і вбив бабусю, помістили у психушку
Вбивцю і ґвалтівника направили до психіатричного закладу

Зловмисник проходить у медичному закладі психіатричне обстеження

Суд на Київщині обрав зловмиснику, обвинувачуваному у грабежі, розбійному нападі, умисному пошкодженні майна шляхом підпалу, зґвалтуванні та вбивстві 82-річної жінки, міру запобіжного заходу – поміщення до психіатричного закладу. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Встановлено, що у травні цього року чоловік з метою пограбування заліз до одного з будинків у селі Леонівка, Кагарлицького району, з метою пограбування.  Там у кімнаті зловмисник помітив стареньку господарку. Він накинувся на неї і почав душити. Коли та знепритомніла, зґвалтував її. Потім понишпоривши, викрав мобільний телефон, апарат для вимірювання тиску, інше майно і підпалив ліжко. Коли зрозумів, що жінка собі вже не зможе врятувати собі життя, втік у невідомому напрямку. Затримали лиходія поліцейські під час проведення оперативно-розшукових заходів», - йдеться в повідомленні.

Під час досудового розслідування працівники поліції призначили ряд відповідних експертиз, у тому числі судово-медичну експертизу щодо встановлення причин смерті 82-річної пенсіонерки. Встановлено, що жінка померла від отруєння чадним газом. Також, щоб довести причетність 32-річного чоловіка до скоєння цих злочинів, поліцейські призначили низку необхідних інших експертиз, провели відтворення злочину, опитали сотні жителів села.  

Cудом молодику обрана міра запобіжного заходу – поміщення до медичного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку. Там він проходить психіатричне обстеження.    

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: