Моторошне вбивство немовляти у столиці: у злочині підозрюється мати дитини

Моторошне вбивство немовляти у столиці: у злочині підозрюється мати дитини
Жінка, яка проживала на 10 поверсі будинку, убила власну дитину
Фото: kiev.informator.ua

На Харківському масиві у столицю жінка вбила своє немовля і зникла

У суботу, 5 січня, в Києві на Харківському житловому масиві жінка вбила дитину. Інцидент стався в багатоповерхівці по вулиці Михайла Драгоманова.

За адресою вулиця Михайла Драгоманова, 3в прибули кілька екіпажів патрульної поліції, слідчі і медики.

Згідно з розповіддю місцевих жителів, жінка, яка проживала на 10 поверсі будинку, убила власну дитину. За непідтвердженими даними, вона задушила 6-місячну дівчинку. Також сусіди розповіли, що після скоєного горе-мати втекла. Крім того, в квартирі, де сталася трагедія, знаходиться батько дитини.

Поліція, яка прибула на місце події, ситуацію не коментує. Однак в будинку працювала кінологічна служба, на місці чергують поліцейські і працює СОГ. Місцеві жителі кажуть, що правоохоронці їм показували фото розшукуваної жінки під час з'ясування обставин того, що сталося. На даний момент йде пошук матері дитини, 31-річної Волошиної Ольги Миколаївни.

Продавець магазину, що знаходиться у дворі будинку, розповіла, що вранці бачила жінку, яку шукають. Одягнена вона була в сіру куртку і чорні чоботи, вона курила близько ларька, а потім кудись зникла.

Нагадаємо, 31 грудня в одній із квартир у мікрорайоні Академічний знайшли мертвими двох жінок, а також 7-річного хлопчика Дениса. Ще одна дитина, дівчинка Світлана, якій було три роки, від травми голови пізніше померла в лікарні.

Медиків викликав батько вбитих, він же син однієї з загиблих жінок.

Спочатку поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Тепер же чоловік є підозрюваним у справі про умисне вбивство. Слідство заявляє, що має переконливі докази його провини. Зокрема, зізнання, що скоїв це він та розповів де сховав знаряддя вбивства - молоток.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: