На Академмістечку сталася жорстока бійка через секс

На Академмістечку сталася жорстока бійка через секс
Одного з постраждалих чоловіків госпіталізували
Фото: Інформатор

Бійка сталася в компанії людей без певного місця проживання

У понеділок, 11 червня, посиденьки знайомих закінчилися серйозною бійкою. Інцидент трапився на Академмістечку, на вулиці Академіка Єфремова. Про це повідомляє Інформатор.

Пізно ввечері компанія з чотирьох чоловіків і однієї жінки зібралася на пустирі навпроти житлового будинку. Двоє чоловіків вирушили здавати «здобич» у пункт прийому металобрухту. Дружина одного з видобувачів залишилася в компанії двох інших малознайомих чоловіків. Повернувшись, чоловік застав свою другу половинку за заняттям сексом зі своїм знайомим. В агонії він разом з «напарником» жорстоко побив героя-коханця і його друга.

Закривавлену людину в кущах помітив перехожий і викликав поліцію і «швидку». Одного з постраждалих госпіталізували. У іншого чоловіка 1979 року народження зламаний ніс і множинні гематоми обличчя. Незважаючи на вмовляння лікарів, від госпіталізації він відмовився.

Очевидці розповідають, що двоє чоловіків і жінка спостерігали збоку за побитими. А, дочекавшись приїзду «швидкої», втекли. Їх не вдалося затримати. Всі учасники бійки виглядають, як люди без певного місця проживання. Мешканці навколишніх будинків розповідають, що часто бачать їх на пустирі. Іноді вони знаходяться в стані алкогольного сп'яніння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: