На Київщині арештували ще одного дідуся-педофіла

На Київщині арештували ще одного дідуся-педофіла

Чоловік змушував дитину роздягатися, сам оголявся і фотографував дівчинку

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру та взято під варту 65-річного чоловіка, який періодично вчиняв розпусні дії щодо малолітньої сусідської дівчинки, яка приїздила на літні канікули до бабусі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Установлено, що з 2015 року по липень 2018 року 65-річний пенсіонер, перебуваючи за місцем свого проживання в одному із сіл Яготинського району, періодично вчиняв розпусні дії щодо дівчинки, яка на літні канікули приїздила в гості до своєї бабусі та проживала по-сусідству.

«Так, зловмисник проводив з малолітньою дівчинкою відверті бесіди на теми інтимних стосунків, змушував її роздягатися, при цьому чоловік також оголявся та фотографував оголену дитину на камеру свого мобільного телефону», - інформують у прокуратурі.

Малолітня потерпіла розповіла про злочинні дії сусіда своїй знайомій, в результаті чого остання відразу звернулась до правоохоронних органів із заявою.

Під час невідкладного обшуку за місцем проживання пенсіонера виявлено та вилучено мобільний телефон, в якому збереглися зазначені фотографії дівчинки.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та за процесуального керівництва Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої особи) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, днями у с. Карапиші Миронівського району Київської області затримано 76-річного чоловіка, який шляхом шантажу примушував 14-річну дитину до статевих стосунків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: