На Київщині чоловік намагався продати комплектуючі до військового літака

На Київщині чоловік намагався продати комплектуючі до військового літака
Зловмисник намагався збути товари військового призначення, зокрема, комплектуючі до штурмовика Су-25

Під час обшуку у чоловіка знайшли частини до військової техніки на понад 1 мільйон доларів

В Узині затримано чоловіка, який намагався збути товари військового призначення, зокрема, комплектуючі до штурмовика Су-25. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Служби безпеки України в Києві та Київській області.

«При спробі збуту партії товарів військового призначення (комплектуючих до винищувача СУ-25) викрито мешканця міста Узин. Під час обшуків в орендованому зловмисником приміщенні вилучено запасні частини до військової техніки на понад 1 мільйон доларів США, викрадених з військових частин», – йдеться в повідомленні.

Інші подробиці поки не повідомляють.

Читайте також:

Нагадаємо, служба безпеки України блокувала у Полтавській області схему масштабного обкрадання людей, яку організували 12 жителів області, через інтернет на суму понад 1 млн гривень. Зловмисники розміщували на сайтах оголошень недостовірну інформацію про начебто продаж автомобілів, сільськогосподарської та побутової техніки, мобільних телефонів.

Як повідомлялося, служба безпеки України скасувала заборону на в’їзд на територію України російському акторові Федору Добронравову, який виконав у серіалі «Свати» одну із головних ролей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: