На Київщині ліквідовано підпільний цех із виготовлення алкоголю

На Київщині ліквідовано підпільний цех із виготовлення алкоголю

Податківцями вилучено 80 літрів спирту, майже 900 літрів «готової продукції»

Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Києві під час досудового розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.204 та ч.1 ст.199 КК України (незаконний обіг підакцизних товарів та підроблення марок акцизного податку) припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення «псевдогорілчаних» виробів. Про це повідомляє прес-служба столичного управління ДФС.

«Встановлено, що 28-річний молодик в гаражному боксі, розташованому в одному із райцентрів Київської області, організував підпільне виробництво підакцизних товарів. Процес виробництва був доволі простим: спирт невідомого походження змішувався з водою та концентратами харчових добавок через спеціальне обладнання, а отримана спиртовмісна суміш сумнівної якості запаковувалась в пакувальні матеріали з написами відомих брендів та реалізовувалась через мережу Інтернет», - йдеться в повідомленні.

За результатами обшуків вилучено 80 літрів спирту, майже 900 літрів «готової продукції», а також обладнання та пакувальні матеріали. Загальна вартість вилученого перевищує 187 тисяч гривень.

Нагадаємо, що це вже восьме підпільне виробництво фальсифікованого алкоголю, яке ліквідовано з початку поточного року слідчо-оперативними підрозділами ГУ ДФС у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: