На Київщині молодики викрали авто на евакуаторі

На Київщині молодики викрали авто на евакуаторі
Автомобіль поліцейські розшукали протягом доби в Чернігівській області
Фото: Нацполіція

Зловмисники знайшли в автомобілі техпаспорт і викликали евакуатор

33-річний житель міста Бровари звернувся до поліції з проханням відшукати викрадену автівку «Мітсубісі Лансер». Більше тижня несправне авто стояло біля будинку – власник збирався найближчим часом замінити акумулятор, проте не встиг. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Поліцейські, які були залучені до розшуку автомобіля, розповідають, що того дня для викрадачів все склалося якнайкраще. Двоє молодиків, один з яких раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та аналогічний злочин, прибули до Броварів. Один їхав зі столиці, інший – з Чернігівської області.

Серед білого дня вони видивилися авто, відкрили дверцята. Коли зрозуміли, що поїхати не вдасться, почали нишпорити по салону. Знахідка у вигляді техпаспорта їх відверто потішила. Зловмисники викликали евакуатор, показали документ на авто та зникли. 

За допомогою камер відеоспостереження «Безпечна Київщина» автомобіль поліцейські розшукали протягом доби в Чернігівській області. Там і затримали раніше судимого фігуранта.

Наразі 22-річний підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання та дає правдиві покази. Особу його поплічника встановлено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомлялося, правоохоронцями викрито організоване злочинне угрупування серійних угонщиків у складі 3 осіб, яке спеціалізувалось на незаконному заволодінні елітними транспортними засобами на території столиці та області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: