На Київщині поліцейського затримано на хабарі у понад 100 тис. грн

На Київщині поліцейського затримано на хабарі у понад 100 тис. грн
Правоохоронець намагався втекти, проте був затриманий неподалік місця вчинення злочину
Фото: Прокуратура Києва

Неправомірну вигоду поліцейський отримав у два етапи

У середу, 21 листопада, під процесуальним керівництвом прокуратури Києва співробітниками Служби безпеки України затримано офіцера поліції, який вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у сумі понад 100 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«Так, до столичних правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що працівник Білоцерківського відділу поліції Київщини вимагає в нього зазначені кошти, погрожуючи у разі несплати притягнути останнього до кримінальної відповідальності за обвинуваченням у збуті наркотичних речовин, чого той насправді не вчиняв», - йдеться в повідомленні.

Неправомірну вигоду поліцейський отримав у 2 етапи. Перший транш склав 14 тис. гривень. Після одержання другої частини хабара у сумі 94 тис. гривень він був затриманий на території Білої Церкви.

При цьому, будучи викритим «на гарячому», правоохоронець намагався втекти, проте був затриманий неподалік місця вчинення злочину.

На даний час триває огляд місця події. Проводяться першочергові слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру за ч .3 ст. 368 КК України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: