На Київщині рятувальники тричі витягували карети «швидкої» зі снігових пасток

На Київщині рятувальники тричі витягували карети «швидкої» зі снігових пасток

Автомобілі швидкої допомоги потрапили у снігові замети

У суботу, 3 березня,  о 00:14 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про те, що у  смт Калита, на вулиці Пінчука у зв`язку з погодними умовами застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Рятувальники 22-ї  Державної пожежно – рятувальної частини смт Калита  дістались до місця події і допомогли автомобілю вибратися із снігової пастки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Також на два подібних випадки залучались працівники ДСНС Іванківського району. 3 березня о 02:15 надійшло повідомлення про те, що карета швидкої допомоги потрапила в сніжний замет. До місця виклику негайно виїхало перше відділення чергового караулу 41-ДПРЧ смт. Іванків в кількості 5-х чоловік. Рятувальниками було проведено буксирування автомобіля швидкої допомоги з села Рокитнянська Слобода до Іванківської ЦРЛ. В автомобілі швидкої знаходились водій, лікар та хвора жінка з обмороженням. Потерпілих немає.

І вже зранку о 08:28 надійшло повідомлення, що карета швидкої допомоги яка направлялась до місця виклику у смт Іванків на вул. Шевченка потрапила в сніжний замет. Буксирування  проводилося з вулиці Шевченка до вул. Київська смт Іванків.

Як повідомлялося, з початку негоди (з 28.02.2018) підрозділами ГУ ДСНС України у Києві вивільнено 74 автомобілі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: