На Київщині серійного ґвалтівника засуджено до 11 років в’язниці

На Київщині серійного ґвалтівника засуджено до 11 років в’язниці

Рецидивіст зі спільником зґвалтував та пограбував дівчину у смт. Немішаєве

До 11 років позбавлення волі засуджено рецидивіста, який разом зі спільником зґвалтував та пограбував дівчину на Київщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

«Установлено, що в серпні 2016 року, в смт. Немішаєве Бородянського району, 29-річний чоловік, який раніше був неодноразово судимий, спільно зі своїм знайомим зустріли дівчину, яка поверталась додому. Так, рецидивіст та його товариш сказали роздягнутись 28-річній потерпілій і, продовжуючи залякувати останню, зловмисник зґвалтував дівчину. Після зґвалтування чоловіки пограбували потерпілу, заволодівши її мобільним телефоном та золотими прикрасами, завдавши матеріальних збитків останній на суму понад 15 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

У подальшому, після вчинення злочину зловмисник поїхав в Житомирську область, де вже у вересні викрав та зґвалтував ще одну дівчину.

Правоохоронними органами рецидивіста затримано. За результатами висновків молекулярно-генетичної експертизи встановлено, що до скоєного раніше зґвалтування в Бородянському районі причетний саме цей чоловік.

За процесуального керівництва Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно зловмисника у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб) та ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Завдяки якісному підтриманню державного обвинувачення прокуратурою рецидивіста визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 11 років позбавлення волі.

Матеріали відносно іншого чоловіка виділені в окреме провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: