На Київщині вночі правоохоронці розшукали сім`ю заблукалих грибників

На Київщині вночі правоохоронці розшукали сім`ю заблукалих грибників
Правоохоронці відшукали чоловіка і жінку і їхніх трьох дітей

Учасники пошукової операції організували прочісування лісових масивів у двох районах області

Цієї ночі після надходження повідомлення на спецлінію поліції «102» від чоловіка, який разом із жінкою та трьома малолітніми дітьми загубилися у лісі, по тривозі було піднято особовий склад Бориспільського та Переяслав-Хмельницького відділів поліції. До правоохоронців долучилися нацгвардійці, рятувальники ДСНС та місцеві лісники. Також прибули додаткові сили з Головного управління Нацполіції області. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Правоохоронцям було відомо, що сім`я приїхала в село Малі Єрківці Бориспільського району збирати гриби о 15:00. Близько 1:00 батько звернувся за допомогою до поліції.  

Учасники пошукової операції організували прочісування лісових масивів у двох районах області. Упродовж 3-х годин розшукали заблукалих. Їхній стан здоров’я був задовільний. З батьками та дітьми - хлопчиком 12 років і двома дівчатками 11 та 4 років - співробітники ювенальної поліції провели бесіду та доставили додому.

У поліції повідомляють, що у зв'язку з настанням грибного сезону почастішали випадки, коли мешканці Київщини при збиранні ягід і грибів втрачають орієнтацію в навколишній обстановці і не можуть самостійно вийти з лісу. Попередньо, у лісах області поліцейські знайшли 6 людей здоровими, а 77-річного мешканця Вишгородського району – померлим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: