На Київщині запрацювала гаряча лінія для допомоги жителям - Терещук

На Київщині запрацювала гаряча лінія для допомоги жителям - Терещук

Голова Київської ОДА Олександр Терещук провів зустріч з громадським активом, депутатським корпусом, підприємцями, фермерами, медиками, вчителями, працівниками культури і соціальної сфери Яготинського та Згурівського районів

На телефон довіри зможе подзвонити будь-який мешканець Київщини

У Київській області буде створено телефон довіри, на який зможе подзвонити будь-який мешканець зі своїми проблемами. Про це сьогодні, 9 листопада, під час зустрічі з громадським активом, депутатським корпусом, підприємцями, фермерами, медиками, вчителями, працівниками культури і соціальної сфери Яготинського та Згурівського районів повідомив голова Київської облдержадміністрації Олександр Терещук.

Про це повідомляє «Моя Київщина».

У вступному слові Терещук зазначив, що наразі одним із основних завдань є допомога незахищеним верствам населення, і є чиновники, які повинні цим займатися. «Зокрема, одним з головних питань є допомога дітям-сиротам, оскільки за останній рік вони не отримали жодної квартири», - сказав він.

Терещук окремо торкнувся питання безпеки. «Наразі налагоджена співпраця та порозуміння з поліцією», - зазначив голова КОДА.

Сама розмова проходила у форматі "питання-відповідь". На нараді обговорюється багато питань місцевого характеру. Більшість питань, які підіймалися, стосувалися ситуації з незадовільним станом доріг, а також земельних питань.

Також підіймалися питання про накрутку лічильників відділеннями облгазу. Терещук пообіцяв розібратися в ситуації. «У мене є повне порозуміння з керівниками Київобленерго та Київоблгазу, проблемні питання будемо регулювати швидко», - сказав він.

«Наша розмова скликалася саме для того, щоб вирішити ці проблеми, і сьогодні складається протокол, а завтра я перевірю, як все це виконується», - пообіцяв голова Київської ОДА. Окрім того він повідомив про відкриття телефону довіри, куди зможе зателефонувати будь-який мешканець Київщини зі своїми проблемами. «Гаряча лінія працює з 9 ранку і до восьмої вечора. Її номер - 044 286 84 11», - повідомив він.

У заході також взяли участь заступники голови КОДА Алла Арешкович, В'ячеслав Кучер, Дмитро Назаренко, а також керівники департаментів та управлінь. Вони фіксували усі проблемні звернення учасників зустрічі для подальшого їх вирішення.

Терещук розпорядився, щоб протокол наради протягом двох днів було опубліковано на сайті обладміністрації, а журналістів і громадськість попросив проконтролювати виконання завдань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: