На Київщині затримано за браконьєрство екс-начальника районної рибінспекції

На Київщині затримано за браконьєрство екс-начальника районної рибінспекції
Чоловік виловив сіткою понад 150 кг риби

Браконьєр завдав збитку державі на 14 тисяч гривень

В акваторії Дніпра в Переяслав-Хмельницькому районі новостворена водна поліція затримала за браконьєрство екс-начальника районної рибінспекції.

40-річний чоловік виловив сіткою понад 150 кг риби. Його затримали поліцейські під час патрулювання. Про це повідомляє прес-служба Київської області. 

«Своїми протиправними діями браконьєр завдав збитку державі на 14 тисяч гривень. Він намагався втекти від поліцейських на своєму надувному човні. На місце події прибула слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції, яка задокументувала злочинну діяльність чоловіка та вилучила рибу», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що наразі триває операція «Нерест». Заборона на вилов риби триватиме до 9 червня. Водна поліція посилено охороняє правопорядок та веде боротьбу зі злочинністю у річкових акваторіях. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: