На Оболоні іноземці обікрали квартиру і викрали автівку киянина

На Оболоні іноземці обікрали квартиру і викрали автівку киянина
Вилучені у грабіжників викрадені речі

Потерпілий у кафе познайомився з трьома чоловіками і запросив їх до себе додому

Столична поліція затримала двох зловмисників, які обікрали квартиру і заволоділи автомобілем потерпілого. Подія сталася на вулиці Йорданській в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До Оболонського управління поліції звернувся 36-річний киянин із заявою про злочин. Зі слів потерпілого, упродовж ночі невідомі особи забрали з його квартири на вул. Йорданській 50000 гривень, 100 доларів США, два ноутбуки та два мобільні телефони. Окрім цього, зловмисники з-під будинку викрали його автомобіль «Фольксваген Пасат», - йдеться в повідомленні.

Під час першочергових слідчих дій правоохоронці встановили: напередодні потерпілий із товаришем відпочивав у розважальному закладі, де познайомився із трьома чоловіками. Після закриття кафе киянин запросив нових знайомих до своєї квартири, де вони продовжили відпочивати. Зранку 36-річний власник помешкання виявив крадіжку деяких речей та відсутність автомобіля, про що відразу заявив до поліції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій працівники поліції встановили та затримали підозрюваних у скоєнні цих кримінальних правопорушень. Ними виявилися 24-річний іноземець і 30-річний киянин, уродженець іншої держави. У підозрюваних вилучили викрадені речі з квартири та автомобіль. Обох затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Оболонського УП ГУНП у м. Києві розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини і мотиви протиправних дій затриманих та перевіряють їх причетність до скоєння інших злочинів. Досудове розслідування триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: