На Оболоні на вулиці чоловік із молотком напав на жінку

На Оболоні на вулиці чоловік із молотком напав на жінку

Зловмисник почав бити жінку по голові, а коли вона впала на землю, вихопив із рук телефон і втік

У неділю, 19 березня, на вулиці Озерній в Оболонському районі столиці поліція затримала зловмисника за напад із молотком на жінку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До правоохоронців по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що на вулиці невідомий б'є жінку та намагається вирвати із рук сумку. За викликом відразу прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На місці події до поліцейських звернулася 31-річна потерпіла. За її словами, вона йшла по дорозі, коли ззаду на неї напав невідомий. Зловмисник почав бити її по голові, а коли вона впала на землю, вихопив із рук телефон і втік.

Очевидці події почали наздоганяти правопорушника. А затримали підозрюваного працівники поліції, котрі знаходилися неподалік. Поліцейські обстежили місце події та знайшли поруч молоток, яким молодик бив жінку, та її мобільний телефон.

«Нападником виявився 32-річний житель Київської області, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та грабежу. На даний час потерпіла перебуває в лікарні, де їй надають необхідну медичну допомогу. Лікарі діагностували у неї множинні травми голови, переломи пальців та забійні травми грудної клітини», - розповів начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 п. 6 ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство) та ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: