На Оболоні з’являться багаторівневі паркінги і нова розв’язка

На Оболоні з’являться багаторівневі паркінги і нова розв’язка
На Оболоні дуже гостра проблем паркування

В Оболонському районі планують впорядкувати хаотичну торгівлю

В Оболонському районі Києва планують побудувати багатоповерхові паркінги і нову розв'язку, а в Дарницькому районі з'являться нові школи і дитячі садки.

Про це повідомляють в прес-службі Департаменту містобудування та архітектури КМДА.

Зазначається, що 11 жовтня під час архітектурно-містобудівної ради учасники обговорили поліпшення інфраструктури і пошук можливості створити і розширити соціальні об'єкти.

«Однією з найактуальніших проблем в Оболонському районі (вулиці Богатирська, Озерна, Північна, Прирічна і просп. Маршала Малиновського) є паркування, тому заплановано будівництво нових багатоповерхових паркінгів на місці існуючих гаражів зі збільшенням паркувальних місць для жителів. Також проект враховує перспективну транспортну розв'язку на перетині Оболонського проспекту та перспективної ділянки Кільцевої дороги, нову автостанцію на Оболонському проспекті біля вул. Озерної», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі планують впорядкувати хаотичну торгівлю, а ринку на Героїв Дніпра дати сучасний вигляд. Окремо в проекті виділено і будівництво двох нових дитячих садків, один з яких об'єднають з початковою школою.

Також існує проблема дефіциту шкіл і дитсадків у Дарницькому районі. У зв'язку з цим планується побудувати дошкільний заклад на 100 місць на розі вул. Ревуцького та вул. Бажана, а також розширити школу на вул. Григоренка, 21-б.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: