На Поштовій площі до річниці Чорнобильської трагедії відбудеться шоу-перфоманс

На Поштовій площі до річниці Чорнобильської трагедії відбудеться шоу-перфоманс

«ZonaНатхнення» – концерт, який змінить сприйняття Чорнобилю, кажуть організатори

26 квітня о 19:00 на Поштовій площі за участю гурту ONUKA та оркестру НАОНІ відбудеться масштабне шоу-перфоманс «ZonaНатхнення», присвячене річниці Чорнобильської трагедії. Як повідомила директор Департаменту культури Діана Попова, цей концерт із вражаючим 3D-шоу змінить сприйняття Чорнобилю як зони, яку звикли уникати.

«Чорнобиль – це зона, яку ми звикли вважати відчуженою, звикли уникати. Пропонуємо поглянути на неї з іншого боку. «ZonaНатхнення» – концерт, який змінить сприйняття Чорнобилю. У день річниці на Поштовій площі виступатимуть артисти, яких надихнуло це місце», – акцентувала увагу Діана Попова.

Також вона зазначила, що такий масштабний проект презентується вперше. Він включатиме тематичні 3D-інсталяції «Від сьогодні до майбутнього» і тематичний віджеінг.

Діана Попова повідомила, що під час заходу відбудеться прем’єра постсимфонії Микити Рубченка, яка стала саундтреком до короткометражного фільму «Арка» – володаря численних міжнародних нагород та номінацій. Автор уперше після зйомок наживо виконає свою постсимфонію «Арка» у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів України та Українського етно-симфонічного оркестру.

Як повідомлялося, об’єкти Чорнобильської зони відчуження хочуть внести до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: