На правобережній розв'язці мосту Патона розпочинається ремонт

На правобережній розв'язці мосту Патона розпочинається ремонт

Основні ремонтні роботи виконуватимуться вночі

У ніч проти 5 липня на правобережній розв'язці мосту ім. Патона у Києві буде обмежено рух транспорту. Про це повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

«На правобережній розв'язці мосту ім. Патона (турбіні) ми розпочинаємо ремонт покриття. Основні роботи виконуватимемо вночі», - поінформували автодорівці.

Так, з 20:00 4 липня до 8:00 5 липня дорожники зніматимуть верхній шар асфальту на з'їзді з бульвару Дружби народів на Наддніпрянське шосе (з'їзд у напрямку Видубичів).

«У цей час рух транспорту буде частково обмежено. Перепрошуємо за тимчасові незручності», - повідомили у «Київавтодорі».

Як повідомлялося, з 22 червня розпочато капітальний ремонт Борщагівського шляхопроводу. Першим етапом робіт буде ремонт трамвайного полотна, тротуарів та проїзної частини у напрямку центру міста, який планується завершити до кінця поточного року. Варто зазначити, що ремонтні роботи по трамвайному полотну – це першочергова задача, аби якнайшвидше відновити рух трамваїв. З початком нового дорожньо-будівельного сезону 2020 року буде розпочато другий етап робіт – ремонт проїзної частини і тротуарів у напрямку Кільцевої дороги.

У «Київавтодорі» повідомили, що на Борщагівському шляхопроводі у Києві ремонтні роботи тривають цілодобово.

А в соцмережі показали жахливий стан мосту, який відкрився після початку ремонту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: