На Русанівських садах чоловік молотком забив до смерті знайомого

На Русанівських садах чоловік молотком забив до смерті знайомого
Зловмисник молотком бив чоловіка по голові
Фото: Нацполіція

Оперативники затримали зловмисника на виході з будинку

До чергової частини Дніпровського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Садовій (Русанівські сади) виявили тіло 30-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Попередньо встановлено, що потерпілий помер від травм голови. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, слідчо-оперативна група отримала орієнтування про злочин, а відтак негайно вирушила на місце події. Завдяки оперативному реагуванню працівники поліції затримали зловмисника на виході з будинку.

«Ми з’ясували, що напередодні компанія чоловіків і жінок розпивали алкогольні напої. Під час застілля один із них пригадав колишні образи та вирішив помститися. Дочекавшись моменту, коли жінки покинули приміщення, а знайомий заснув, зловмисник взяв молоток та кілька разів вдарив його по голові», – повідомив начальник управління поліції.

Повернувшись до помешкання, жінки побачили товариша у крові на ліжку, а інший чоловік сидів поряд. Вони викликали лікарів, які констатували смерть потерпілого. За кілька хвилин прибули правоохоронці та на східцях зупинили підозрюваного.

«Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 38-річний уродженець Закарпаття, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі», – додав Кузьмін. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: