На Великдень буде змінено роботу столичного транспорту

На Великдень буде змінено роботу столичного транспорту

На годину продовжено роботу метрополітену і наземного транспорту

На Великдень роботу громадського транспорту Києва буде подовжено.

Так, у ніч із 7 на 8 квітня 2018 року метрополітен працюватиме на одну годину довше, а розпочне роботу 8 квітня 2018 року на 1 годину раніше. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Також 7 квітня на одну годину продовжено роботу наземного пасажирського транспорту загального користування. А 8 квітня робота наземного транспорту почнеться на годину раніше. Перевезення здійснюватимуться існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, і після проходження останніх поїздів метро.

Також із 05:00 до 10:00 8 квітня буде збільшено кількість одиниць міського пасажирського транспорту загального користування, який проходить біля місць проведення богослужінь.

У ніч із 7 на 8 квітня 2018 року продовжено роботу:

  • станцій лінії швидкісного трамвая на житловому масиві Троєщина до 2:30, 8 квітня буде розпочато роботу станцій із 4:00;
  • станцій лінії швидкісного трамвая на житловому масиві Борщагівка до 2:15, 8 квітня буде розпочато роботу станцій із 4:00;
  • подовжено роботу фунікулера в ніч проти 8 квітня до 01:00 та розпочнеться з 05:00.

Із метою коригування роботи наземного пасажирського транспорту в залежності від пасажиропотоку, у місцях масового перебування пасажирів передбачено чергування відповідальних осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: