Начальника комунального господарства та підрядника судитимуть за розкрадання коштів

Начальника комунального господарства та підрядника судитимуть за розкрадання коштів
Підрядник серед інших порушень «забув» укріпити фундамент багатоповерхівки цементом

Чиновник та підрядник підозрюються у розтраті та привласненні коштів, виділених на ремонт багатоповерхівки

Київською місцевою прокуратурою № 3 направлено до суду обвинувальні акти відносно начальника УЖКГ Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та підрядника за фактом розтрати та привласнення коштів, виділених на ремонт багатоповерхівки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Установлено, що наприкінці 2016 року приватною компанією виконувався ремонт житлового будинку по вул. Лісківській у Деснянському районі міста Києва. Вказані роботи були оплачені в повному обсязі, попри те, що підрядник серед інших порушень «забув» укріпити фундамент багатоповерхівки цементом», - йдеться в повідомленні.

У подальшому, на підставі недостовірних Актів виконаних робіт, підписаних начальником УЖКГ Деснянської РДА, підрядником незаконно отримано бюджетні кошти в розмірі понад 80 тис. грн, що підтверджено будівельно-технічною експертизою.

На даний час відносно обох осіб досудове слідство завершено.

Обвинувальний акт відносно начальника УЖКГ Деснянської РДА скеровано до суду за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України. Дії директора підприємства-підрядника кваліфіковано за ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, а також додатково за ч. 1 ст. 384 КК України, оскільки останній, з метою уникнення кримінальної відповідальності, в якості доказів своєї нібито невинуватості надав слідству підроблені документи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: