Націоналісти знайшли чеченських підлітків, які в центрі Києва побили чоловіка (відео)

Націоналісти знайшли чеченських підлітків, які в центрі Києва побили чоловіка (відео)
Один із учасників бійки, представник чеченської діаспори
Фото: скріншот відео

Молодь розповіла про причини конфлікту і запевнила, що такого більше не повториться

Представники націоналістичних організацій знайшли підлітків, які минулого тижня побили чоловіка поблизу торгового центру «Арена Сіті» в центрі Києва. Про це повідомив лідер націоналістичної громадської організації С14 Євген Карась на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у мережу потрапило відео, де знято, як група молоді била чоловіка ногами і кричала: «Ми чеченці, ви не знаєте з ким зв'язалися».

Щоб з'ясувати це все активісти С14, руху «Традиція і порядок», «Правого сектору» провели власне розслідування подій.

«Одного з нападників скандальної бійки знайшли в соцмережах в футболці з символікою Росії… Ми спілкувалися з декількома громадами чеченської діаспори. Зрештою нам порадили піти в мечеть на Татарці, куди ходив ідентифікований молодик. Ми продовжували пошуки і за п'ять годин добилися, аби учасники сутички приїхали на місце подій. Серед учасників бійки також були молоді таджики. На відео молодь розповіла причини конфлікту, що п'яний чоловік образив їхнього молодшого товариша. Пояснили, чому молодий чеченець в Instagram був у футболці з російською символікою. А також запевнили, що такого більше не повториться», - повідомив Карась.

Як повідомлялося, у центрі Києва невідомі підлітки гуртом напали на чоловіка. Відповідне відео оприлюднено в соцмережах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: