Над Києвом із потужним гуркотом пролетіли винищувачі (фото, відео)

Над Києвом із потужним гуркотом пролетіли винищувачі (фото, відео)
Авіатори розпочали підготовку до святкування 30-ї річниці Незалежності України
Фото: Антон Старишко

Пілоти готуються до військового параду до Дня Незалежності в Києві

У середу, 11 серпня, у небі над Києвом із потужним гуркотом пронеслися літаки і налякали мешканців міста. Відповідне відео з'явилося в соцмережі.

«Гуркіт літаків був настільки потужним, що налякав дітей, птахів і домашніх улюбленців жителів правого берега», – йдеться у повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ інформує, що авіатори розпочали підготовку до святкування 30-ї річниці Незалежності України.

«На аеродромі Васильків розпочався головний етап підготовки до святкування. Поки учасники пішої колони відточують стройовий вишкіл на землі, пілоти відточують майстерність та злітаність в повітрі. До прольоту повітряної колони Сил безпеки та оборони залучені авіаційні підрозділи: Повітряних сил, Сухопутних військ, Військово-Морських сил, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Національної поліції, Державного підприємства «Антонов» та країн-партнерів», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, уряд затвердив план заходів з підготовки і відзначення Дня прапора і 30-ї річниці Незалежності України.

У межах відзначення 30-річчя Незалежності України відбудеться понад 150 святкових заходів по всій країні.

У військовому параді, який відбудеться у Києві 24 серпня на честь Дня Незалежності, братимуть участь і військовослужбовці 36-ї бригади морської піхоти імені контр-адмірала Бєлінського. Морпіхи проїдуть на 12 броньованих автомобілях «Козак-2», які надійшли на озброєння перед початком підготовки до параду.

Зазначимо, що під час репетицій параду в Києві передбачені масштабні перекриття вулиць. Детальний перелік вулиць, де перекриватимуть або обмежуватимуть рух транспорту під час репетицій параду військ та під час святкових заходів до Дня Незалежності, буде опубліковано додатково.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: