Нардеп і «господар» парковок у Києві Сташук задекларував 80 тис. грн доходу - ЗМІ

Нардеп і «господар» парковок у Києві Сташук задекларував 80 тис. грн доходу - ЗМІ

Народний депутат від «Народного фронту» Віталій Сташук

Згідно з журналістським розслідуванням, Сташук заробляє мільйони на парковках

Народний депутат і «господар» парковок на Дарниці у Києві Віталій Сташук не декларує мільйонні прибутки. Про це повідомляє Realist в статті «Схеми і покровителі Сташука: як живе і багатіє «політичний клас» України».

Зокрема, згідно з однією з декларацій, нардеп заробив всього 80,8 тис. грн, у тому числі заробітна плата і дивіденди. Водночас його реальний дохід від одних тільки парковок обчислюється мільйонами. Одна з найбільш прибуткових - парковка по вулиці Григоренка площею 2,4 га. Люди Сташука орендували територію, а потім фактично захопили, відмовляючись пускати на неї законного інвестора. «У низці інших випадків новим господарям пропонується «по-тихому» відійти в сторону, отримавши «відкупні» - подейкують, що сума може становити 50-60 тисяч доларів», - наводиться інформація у статті.

Згідно з журналістським розслідуванням, денний дохід КП «Київпарктранссервіс» сягає близько 1 млн грн. «Ця сума дає приблизно розуміння того, скільки грошей приносить Сташуку і його партнерам паркувальний бізнес на Дарниці», - пише автор.

Нагадаємо, на виборах 2014 року Віталій Сташук балотувався як мажоритарник (висунутий «Народним фронтом») і був обраний по столичному округу №212 (Дарницький район). У парламенті Сташук входить до фракції НФ і працює секретарем Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: