Не помітив маленьке авто: під Києвом мікроавтобус протаранив Citroen

Не помітив маленьке авто: під Києвом мікроавтобус протаранив Citroen
Citroen отримав серйозні пошкодження
Фото: Інформатор

Мікроавтобус на великій швидкості влетів у легковик

У понеділок, 17 грудня, на в'їзді до Києва на Житомирській трасі сталася ДТП за участю легкового автомобіля Citroen Aircross і Mercedes Sprinter: мікроавтобус на великій швидкості влетів у легковик, що стояв на світлофорі.

Аварія трапилася близько 3:00. Про це повідомляє Інформатор.

За словами водія Citroen, він рухався по трасі в напрямку Києва і зупинився на світлофорі, в очікуванні зеленого сигналу. Саме тоді і відбувся сильний удар, через який легковий автомобіль відкинуло далеко вперед (близько 30 метрів). Чоловік припустив, що водій Mercedes задрімав за кермом. Він відмовився від госпіталізації, хоча скаржився на сильний біль в ногах. В салоні, окрім нього, перебувала жінка. Вона не отримала серйозних ушкоджень.

Водій Mercedes розповів, що він не був сонним і просто не помітив маленький автомобіль. З його слів, він їхав зі швидкістю близько 90 кілометрів на годину. Чоловік також розповів, що завантажив автомобіль і їхав розвозити товар.

Обидві машини отримали серйозні пошкодження.

На місці працювали співробітники правоохоронних органів. Точні причини того, що сталося, встановить слідство.

Як повідомлялося, 17 грудня на Харківському шосе в Києві п'яний водій Ford Fiesta на великій швидкості влетів у Kia Cerato, що стояв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: