Облитий «кров’ю» м’яч і червона картка: у центрі Києва вимагають закрити «Інтер»

Облитий «кров’ю» м’яч і червона картка: у центрі Києва вимагають закрити «Інтер»
Пікет біля будівлі Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення
Фото: Інформатор

Активісти звертаються до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням припинити діяльність телеканалу «Інтер»

У середу, 27 червня, у Києві під будівлею Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення відбувається пікет з вимогою закрити телеканал «Інтер». На мітинг з плакатами і прапорами прийшли близько 20 людей.

На початку акції один з учасників викотив наперед спущений футбольний м'яч і облив його червоною фарбою. Про це повідомляє Інформатор.

У мітингу беруть участь активісти громадського об'єднання «Вільні люди». Вони звертаються до Нацради з проханням припинити діяльність телеканалу «Інтер», оскільки вважають, що ресурс має антиукраїнську позицію і несе загрозу національній безпеці країни.

Також відомо, що керівники організації подавали до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення звернення, в яких говорили про те, що «Інтер» порушує Закон України «Про телебачення і радіомовлення», тому йому потрібно відмовити в продовженні ліцензії. Члени організації називають ряд порушень, серед яких демонстрація заборонених в Україні артистів російської естради, трансляція концерту «Перемога. Одна на всіх» 9 травня, а також незаконне продовження ліцензії.

Активісти вимагають перевірити дотримання телеканалом 2 пункту 6 статті Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та провести позапланові перевірки. Також на мітингу закликають припинити трансляцію Чемпіонату світу з футболу 2018 року. «Інтеру» учасники зробили штрафний свисток і показали червону картку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: