Оголошено підозру жінці, яка втопила своїх дітей

Оголошено підозру жінці, яка втопила своїх дітей

Водолази виявили тіла втоплених дітей

Жінка звинувачується в умисному вбивстві

Матері двох малолітніх дітей, тіла яких зранку 28 жовтня виявили в озері Срібний кіл, оголошено підозру в умисному вбивстві. У понеділок, 29 жовтня, до Дарницького райсуду Києва прокурором внесено клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Дії 36-річної жінки кваліфіковано за п.п.1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб, а також малолітніх дітей).

Інформація про зникнення 5-річного хлопчика та 6-річної дівчинки надійшла ввечері 26.10.18 від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їх спільними дітьми та не виходить на зв'язок.

Зниклу жінку за орієнтуванням виявили наступного дня на трасі Київ - Чернігів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний кіл на території Дарницького району столиці та намагалася покінчити із собою.

Правоохоронці, які одразу виїхали на місце події, розпочали відпрацювання території навколо озера та виявили у воді біля берега носовий платок та декілька цукерок, які ймовірно належали зниклим дітям. Зранку наступного дня водолази та співробітники ДСНС продовжили пошуки та виявили тіла втоплених дітей.

У неділю, 28 жовтня, на місці трагічної загибелі хлопчика та дівчинки за участі підозрюваної проведено слідчий експеримент.

В межах слідства будуть призначені судові експертизи, у тому числі психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки. До вирішення питання про обрання запобіжного заходу затримана перебуватиме в ІТТ. Причини її страшного вчинку наразі встановлює слідство. Хід розслідування взято на особливий контроль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: