Оголошено в розшук офіцера поліції, який грабував громадян на залізничному вокзалі

Оголошено в розшук офіцера поліції, який грабував громадян на залізничному вокзалі
Центральний залізничний вокзал у Києві

Лейтенанта поліції було викрито під час вчинення злочину

Прокуратура оголосила у розшук працівника патрульної поліції, який підозрюється у вчиненні серії грабежів під час несення служби на Центральному залізничному вокзалі м. Києва.

Про це інформує прес-служба Національної поліції, повідомляє «Главком».

Як зазначається, 27-річного лейтенанта поліції разом з іншими чотирма співробітниками патрульної поліції у вересні було викрито під час вчинення злочину. 

Слідчі встановили, що зазначені правоохоронці, перевищуючи свої повноваження із застосуванням насильства, за попередньою змовою між собою, упродовж декількох місяців систематично здійснювали напади на подорожуючих громадян з метою пограбування.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Однак, наголосили у прокуратурі, незважаючи на неодноразові виклики слідчого, працівник поліції не з'являвся до прокуратури. У подальшому з’ясувалося, що підозрюваний взагалі не перебуває за адресою постійного проживання.

На даний час місцезнаходження підозрюваного невідоме.

Зважаючи на це, прокуратурою поліцейського оголошено у розшук. Суд дав дозвіл на затримання підозрюваного та його доставку у судове засідання для розгляду клопотання про зміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі керівництва прокуратури міста. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: