Олег Скрипка показав дім після окупантів: загадили й пограбували

Олег Скрипка показав дім після окупантів: загадили й пограбували
Окупанти вдерлись на дачу Олега Скрипки
фото з відкритих джерел

Росіяни пограбували дачу співака під Києвом

Український співак Олег Скрипка відвідав свою дачу, що на Київщині. Артист розповів, що у домі жили окупанти, які розграбували помешкання та залишили після себе смітник.

Лідер гурту «ВВ» і музикант Олег Скрипка вирішив приїхати до села Козаровичі (що біля Бучі), де має свою дачу. Приїхавши до помешкання, він зрозумів, що там певний час жили окупанти.
Музикант розповів, що російські військові «загадили та пограбували» його помешкання, забравши зі собою одяг та матрац з ліжка. На місці залишилось лиш купа сміття.

«Так швидко тікали, що забули шкарпетки й квашені огірки, теж вкрадені. Я живу на дачі тільки влітку, і найцінніше, що там було – картина дуже відомого художника Анатолія Криволапа, мого друга. Картину він мені персонально подарував. Вони вкрали якусь фігню, а безцінні шедеври для них не цікаві», – зізнався Олег Скрипка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олег Скрипка RockStar #1 (@o.skrypka)

Артист додав, що все можна відбудувати, тож він не засмучується: «Головне, щоби ворог навічно пішов з нашої землі. Та ми запануєм у своїй сторонці. Все буде Україна! І величезна дяка нашим воякам, що боронять нашу землю!».

До слова, відомий співак пішов служити до Збройних сил.

Від початку ворожого вторгнення російських військових на територію України, чимало знаменитостей пішло захищати країну від окупантів. Серед них, зокрема, й соліст гурту Бумбокс Андрій Хливнюк. Співак нещодавно потрапив під мінометний обстріл та отримав поранення обличчя, а нині ж повернувся до тероборони.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: