Операція «Мігрант»: у Києва затримано іноземців, які обікрали машину

Операція «Мігрант»: у Києва затримано іноземців, які обікрали машину
Автівка, на якій намагалися втекти злочинці

Зловмисники-іноземці забрали з автомобіля сумку з ноутбуком та грошима й намагалися втекти на машині з єврономерами

Оперативники столичної поліції під час операції «Мігрант» затримали у Дарницькому районі двох громадян іншої країни відразу після вчинення правопорушення. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку Віталій Отрудько, правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який вийшов із Volkswagen Golf і попрямував вздовж припаркованих біля офісної будівлі автомобілів. При цьому водій іномарки залишився за кермом і не виключав двигун.

«Власник Peugeot неподалік спілкувався із колегою і не зачинив машину. Скориставшись його неуважністю, зловмисник швидко відчинив дверцята, забрав сумку і поспішив до товариша. Поїхати з місця злочину їм не дали поліцейські», - додав Отрудько.

Слідчо-оперативна група Дарницького управління провела огляд місця події та вилучила речові докази: сумку із ноутбуком, грошима та особистими речами потерпілого. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 30-річні зловмисники – іноземці, які останнім часом мешкають у Чернігівській області. Один із них раніше судимий за грабіж, інший– за вчинення крадіжки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: