Операція «Мігрант»: у Василькові затримано трьох нелегалів

Операція «Мігрант»: у Василькові затримано трьох нелегалів
Затримані у Василькові іноземці-нелегали

Вирішується питання щодо видворення затриманих іноземців за межі України

У середу, 21 березня, у Василькові Київської області група реагування патрульної поліції затримала трьох іноземців-нелегалів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Нелегали пересувалися на автомобілі «Газель». У салоні транспортного засобу поліцейські виявили поліетиленовий мішок з марками акцизного податку, а в кузові - упаковки з порожніми скляними пляшками з-під спиртних напоїв. Наразі з’ясовується їх походження та мета застосування.

За незаконне перебування на території України на іноземців складено адміністративні протоколи за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

Відповідні документи передані до Васильківського районного відділу Державної міграційної служби. Наразі вирішується питання щодо видворення іноземних громадян за межі України.

Як повідомляв «Главком», нещодавно столичні оперативники затримали та видворили до Туреччини «злодія у законі» на прізвисько «Професор».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: