Під час сварки киянин застрелив жителя Переяслав-Хмельницького району

Під час сварки киянин застрелив жителя Переяслав-Хмельницького району

Поліцейські вилучили у киянина мисливську рушницю ІЖ-18

Фото: Нацполіція

47-річного жителя Києва затримано на місці злочину

Традиційне святкування Старого Нового року для 50-річного жителя села Єрківці Переяслав-Хмельницького району стало останнім. На прохання виставити могорич за «врятовану автівку зі снігу», чоловік отримав від столичного жителя смертельне вогнепальне поранення. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Встановлено, що киянин, який приїхав до села Єрківці, попросив місцевого жителя прийти і виштовхати зі снігового полону автомобіль. Коли той прийшов з лопатою на допомогу, виявилося, що власник авто сам впорався і виїхав з двору. Однак, селянин не пішов з двору і, розмахуючи совковою лопатою, наполягав розплатитися з ним пляшкою оковитої.  

Натомість столичний житель побіг в гараж, взяв рушницю, яка залишилась від його покійного батька, зарядив її шротом і прицільно вистрілив у його бік.  

Внаслідок пострілу чоловік отримав поранення, несумісні з життям. Тіло 50-річного загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

На місці події працювали медики та слідчо-оперативна група Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Там поліцейські вилучили мисливську рушницю ІЖ-18.

47-річного жителя Києва затримано на місці злочину та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейським він пояснив, що таким чином хотів налякати і прогнати нахабного чоловіка з двору.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому та обрання йому міри запобіжного заходу.

За фактом навмисного вбивства триває досудове розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: