Під час застілля посеред вулиці двоє пограбували знайомого

Під час застілля посеред вулиці двоє пограбували знайомого
Місце пограбування киянина

Раніше судимі чоловіки вкрали у товариша по чарці ноутбук, планшет та мобільний телефон

До поліції звернувся 39-річний киянин та повідомив про те, що на вулиці Червоноткацькій під час розпиття на вулиці алкогольних напоїв двоє нових знайомих пограбували його. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Потерпілий додав, що вони організували застілля посеред вулиці. Коли ж перехожий зробив зауваження чоловіку та вдарив його у обличчя, двоє друзів по чарці скористалися його беззахисністю та вкрали у нього планшет, ноутбук і мобільний телефон.

«Завдяки оперативному реагуванню наряд патрульної поліції, який відпрацьовував даний виклик упродовж 10 хвилин, затримав підозрілих осіб. Ними виявилися  30-річні місцеві мешканці, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів», - розповів заступник начальника слідчого відділу Дніпровського управління поліції Олександр Онищук.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до шести років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: