Під Києвом група чоловіків обікрала духовну семінарію

Під Києвом група чоловіків обікрала духовну семінарію
В авто у грабіжників були виявлені котушки з мідними дротами

Один із затриманих зловмисників знаходився у розшуку за грабіж

7 червня близько 3-ї години ночі небайдужий перехожий зателефонував до поліції та повідомив, що став свідком, як група невідомих осіб з території Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, що в с. Княжичі Броварського району, виносить невідомі предмети. Заявник також повідомив, що чоловіки сіли у припарковане поруч авто марки Volkswagen lt35 білого кольору з київською реєстрацією.

Як повідомляє прес-служба Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області, працівники поліції прийняли виклик та зорієнтували на пошуки всі патрулі. Далеко від’їхати злочинцям не вдалося. Автомобіль, схожий за прикметами, був зупинений в с. Княжичі.

В авто знаходилось дев’ять чоловіків віком від 21 до 38 років. Один з них 32-річний мешканець столичного регіону вже мав проблеми із законом і знаходився у розшуку - за грабіж. Для з’ясування всіх обставин чоловіків затримано.

Також правоохоронці з’ясовуватимуть походження вантажу. В авто виявлені котушки з мідними дротами. Водій від пояснень відмовився. Розпочато розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: