Під Києвом кримінальна парочка обікрала квартиру редактора газети

Під Києвом кримінальна парочка обікрала квартиру редактора газети
Грабіжниками виявилися 28-річний мешканець Ірпеня та його співмешканка
Фото: Нацполіція

В автомобілі Mazda, на якому пересувались грабіжники, поліцейські виявили та вилучили викрадене майно з квартири редактора газети

У смт Бородянка зловмисники серед білого дня з квартири головного редактора газети викрали золоті вироби, гроші, комп'ютерну техніку. Заява про крадіжку з квартири надійшла від жительки Бородянки до поліції Київщини кілька днів тому. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Для встановлення осіб, причетних до крадіжки, співробітники Бородянського відділення поліції провели низку необхідних оперативно-розшукових заходів. Були опитані жителі будинку, здійснено подвірні обходи, призначені відповідні експертизи. Невдовзі поліцейським вдалося встановити зловмисників. Ними виявилися жителі міста Ірпінь: 28-річний чоловік, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, та його співмешканка.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання лиходіїв та в автомобілі Mazda, на якому вони пересувались, працівники поліції виявили та вилучили викрадене майно з квартири редактора газети. 

Наразі поліцейські перевіряють кримінальну парочку на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Чоловікові судом обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: