Під Києвом молодик напав на пенсіонерку, погрожуючи ножицями

Під Києвом молодик напав на пенсіонерку, погрожуючи ножицями
Зловмисник увірвався до будинку старенької жінки
Фото: Нацполіція

Подія сталася серед білого дня

Поліція затримала чоловіка, який у селі Порадівка Васильківського району погрожував ножицями та вимагав гроші у пенсіонерки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Чоловік увірвався у будинок 82-річної жінки. Зловмисник підніс ножиці до горла старенької, наносив тілесні ушкодження та вимагав 5000 грн, яких у пенсіонерки просто не було», - йдеться в повідомленні

Жінка благала дозволити, щоб кошти привіз син, аби тільки гість залишив її у спокої. Запевнившись, що необхідної суми в будинку дійсно немає, чоловік схопив ножиці та сокиру, яка лежала у будинку, і зник.

Пильні сусіди відреагували, що у будинку жінки чутно крики про допомогу. Про це на спецлінію поліції Київщини повідомив син потерпілої. На місце події негайно вирушили екіпажі сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Зловмисника затримали. Ним виявився 38-річний чоловік без постійного місця проживання, який раніше був засуджений за зберігання наркотичних речовин.

Наразі нападник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Речові докази вилучено. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: