Під Києвом рік спокійно проживав і працював бойовик «ДНР»

Під Києвом рік спокійно проживав і працював бойовик «ДНР»

Бойовик без проблем отримав біометричний паспорт і працював охоронцем

У Вишневому, що під Києвом, бойовик «ДНР» спокійно проживав більше року і без проблем оформив біометричний паспорт.

Затримали Паата Надарайю активісти організацій С14 та «Муніципальної варти» увечері в середу, 14 березня. Вони дочекалися співробітників СБУ і передали його їм.

Про бойовика стало відомо з соцмереж. Надарайя родом з Антрациту Луганської області. Він проходив строкову службу в 72 бригаді. З початком окупації Росією сходу України Надарайя вступив до 1-ї Слов'янської бригади бойовиків. Він не приховував своєї участі в незаконних збройних формуваннях, відтак досить швидко потрапив до чистилища сайту «Миротворець», де зібрана база бойовиків та сепаратистів. Згодом був опізнаний тими, хто разом з ним служив. Його вирахували та затримали. 

З'ясувалося, що до України з тимчасово окупованих територій бойовик в'їхав незаконно. На початку 2017 року він перетнув неконтрольовану ділянку кордону з Росією через Ізварине і заїхав в Кам'янськ-Шахтинський. Потім він заїхав в Україну вже через офіційний кордон. 

Навесні 2017 року бойовик без проблем отримав новий біометричний паспорт. Працював охоронцем в магазині. 

Як повідомлялося, СБУ затримала на Луганщині бойовика одного з незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: