Після отруєння дітей на Київщині поліція перевіряє шкільні автобуси

Після отруєння дітей на Київщині поліція перевіряє шкільні автобуси

Заходи тривають з метою забезпечення безпеки дітей у дорозі до школи

У Київській області поліція здійснює обстеження технічного стану шкільних автобусів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

«Працівники груп реагування патрульної поліції перевіряють автотранспорт, який перевозить школярів. Заходи тривають з метою забезпечення безпеки дітей у дорозі до школи», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, поліцейські перевіряють стан зимових шин, справність опалювальних приладів, аварійних виходів та кріплення крісел, а також наявність у шкільних автобусах вогнегасників та аптечок. 

Крім того, правоохоронці проводять профілактичні бесіди щодо дотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху та вимог до перевезення організованих груп дітей автобусами. 

Як повідомлялося, 24 січня автобус привіз дітей з навколишніх сіл до школи села Морозівка Баришівського району. Школярі по дорозі чули запах горілої пластмаси, а згодом дітей з симптомами отруєння було доправлено до районної лікарні міста Баришівка.

У лікарню потрапили 12 дітей, троє з яких у реанімацію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 287 (Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: