Побиття вчителя у Києві: поліція відкрила справу і затримала зловмисника

Побиття вчителя у Києві: поліція відкрила справу і затримала зловмисника
Камери спостереження зафіксували побиття вчителя батьком одого з учнів

Батькові школяра оголошено про підозру у вчиненні злочину

За фактом побиття вчителя фізичної культури ліцею № 157 Оболонського поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

«До чергової частини Оболонського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що у відділення хірургії доставили чоловіка з травмами голови та розривом легені. За інформацією потерпілого, його побив батько учня школи, у якій він працює», - інформують у поліції.

«Під час відпрацювання інформації дільничні офіцери попередньо встановили, що напередодні вчитель фізкультури зробив зауваження учню 4-го класу. Хлопець поскаржився батькові, який у ході з’ясування стосунків із педагогом вчинив бійку. Після цього з місця події він втік, але наступного дня разом із адвокатом звернувся до управління поліції для пояснень свого вчинку», - розповів т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Оболонського управління поліції Костянтин Шафієв.

За його словами, правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. На даний час вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Як повідомлялося, у ліцеї батько школяра жорстоко побив вчителя фізкультури. Інцидент стався серед білого дня, на шкільному подвір'ї.

У КМДА відреагували на цей інцидент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: