Поїзди столичного метро не витримують тропічних злив, від яких потерпає Київ (фото)

Поїзди столичного метро не витримують тропічних злив, від яких потерпає Київ (фото)
Протікання у вагонах столичної підземки
Фото: Олександр Марущак

На Святошинсько-Броварській лінії метро у вагонах поїздів потоп

Через велику кількість дощів, які вже котрий тиждень ідуть у Києві, стали протікати не лише конструкції у підземних станціях столичного метрополітену, а навіть вагони поїздів.

Так, сьогодні, 23 липня, зафіксовано протікання у поїздах на Святошинсько-Броварській лінії метро. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Олександр Марущак.

«На «Театральній» скористався пристроєм «пасажир-машиніст». На Політехнічний в вагон зайшла співробітниця станції, оцінила потоп на око. Сказала, що так у всіх вагонах. Негода, потерпіть...», - розповів він і оприлюднив фото вагона метро, в якому на сидіннях і підлозі калюжі.

Як повідомляв «Главком», з початку року у столичному метрополітені ліквідували 1196 протікань основних конструкцій у підземних станціях. Найбільше робіт за 5 місяців провели на синій та зеленій лініях. Зокрема, на станціях «Майдан Незалежності», «Тараса Шевченка», «Олімпійська», «Либідська», «Печерська» та «Лук’янівська».

Нагадаємо, 14 липня відбулося подорожчання проїзду в громадському транспорті столиці до 8 грн.

17 липня вранці в Києві з’явилися банери «Віталік, 8 грн - це перебор».

До Окружного адміністративного суду Києва подали позов до Київської міської ради з вимогою скасувати рішення про підвищення тарифів у громадському транспорті.

19 липня Київська міська рада відмовилася вводити заборону на підвищення вартості проїзду в транспорті до запровадження автоматизованого обліку оплати проїзду та проведення аудиту столичної підземки і «Київпастрансу».

Читайте також матеріал «Главкома» Все по 8 гривень. Чи врятують нові тарифи столичний громадський транспорт?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: